1. Home
  2. /
  3. Word deelnemer van Stichting...

Word deelnemer van Stichting Dansondernemers Nederland

Stichting Dansondernemers Nederland is een samenwerkingsverband van brancheorganisaties, wedstrijdbonden, vakverenigingen en dansondernemers, die ca. 2.388 dansaanbieders vertegenwoordigen waar jaarlijks meer dan 1,4 miljoen mensen dansen. Wij vertegenwoordigen dansondernemers in de meest uiteenlopende dansstijlen.

Voor wie

Wij zijn er voor alle zelfstandig dansprofessionals en dansorganisaties die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Heb je een eigen dansstudio, dansschool of dansgroep of ben je op een andere wijze werkzaam/ betrokken bij de danssector, bijv als zelfstandig dansdocent of dansmaker? Word dan donateur en help ons om de doelstellingen te verwezenlijken.

Donatie 2021

Wil jij dat wij ook jouw belangen vertegenwoordigen en wil je dat wij iets voor jou kunnen betekenen wordt dan een betrokken donateur (deelnemer). Om deelnemer te worden van Stichting Dansondernemers Nederland vragen wij een jaarlijkse donatie. Hoe meer deelnemers wij hebben, hoe sterker we staan.

Er zijn twee keuzes:

  1. Deelname basis
    Blijf op de hoogte blijven van onze activiteiten, de ontwikkelingen binnen de danssector en protocol aanpassingen. Als deelnemer kun je tevens het bestuur vragen om zich in te zetten en/of hard te maken bijvoorbeeld een specifiek onderwerp / activiteit. Je kan gratis of met korting workshops volgen, die interessant zijn voor dansondernemers. Je krijgt toegang tot mijn.dansondernemers.nl en kan daar locatie(s) toevoegen aan de dansondernemers zoekmachine die ook gebruikt wordt op www.nederlanddanst.nl.
  2. Deelname inclusief ZZP Nederland
    Hetzelfde als basis deelname maar dan inclusief lidmaatschap bij ZZP Nederland t.w.v. € 27,23 met veel voordelen. Het lidmaatschap bij ZZP Nederland is niet alleen interessant voor de ZZP’ers maar ook voor alle andere ondernemers. Bezoek de website van ZZP Nederland voor alle informatie.

Je hebt twee keuzes: