1. Home
  2. /
  3. Nieuwsberichten
  4. /
  5. 2021
  6. /
  7. maart
  8. /
  9. 19
  10. /
  11. Talpa past regels van...

Talpa past regels van de Dansmarathon aan na overleg

Zoals jullie weten werken we binnen dansondernemers ook hard aan promotie voor het moment dat de danssector weer open mag. Behalve er alles aan te doen om de crisis met elkaar te overleven, is het ook belangrijk om acties te bedenken voor als Nederland gefaseerd van het slot afgaat.

Naast de landelijke promotiecampagne is er een heel mooi aanbod binnen gekomen van SBS6. Na eerder berichtgeving hierover zijn er veel vragen en opmerkingen bij ons binnen gekomen. Wij hebben samen met de NADB de afgelopen dagen ons ingespannen om Talpa te overtuigen dat het anders moet.

Meedoen aan de audities is gratis en de deelname fee, na selectie, is verlaagd naar 100 euro per koppel. Een professioneel medisch team zal de dansers voor en tijdens marathon bijstaan. De uitzending is medio oktober 2021. Het tv-programma is voor de gehele danssector een geweldige kans om exposure te krijgen en dans met zijn vele stijlen onder de aandacht te brengen voor een groot publiek. Talpa gaat 50 uur live televisie vullen met dans, niet alleen de marathon, maar ook activiteiten in het land. Hier ligt een kans voor ons als dansondernemers. Talpa zoekt nu dansers die mee willen doen, dus vertel het aan je leerlingen. Deel de actie op social media. Ook hier kunnen samen nog sterker worden.