1. Home
  2. /
  3. Nieuwsberichten
  4. /
  5. 2020
  6. /
  7. oktober
  8. /
  9. 20
  10. /
  11. Basisprotocol Nederlandse Danssector aangepast

Basisprotocol Nederlandse Danssector aangepast

Naar aanleiding van de nieuwe aangescherpte richtlijnen hebben wij het Basisprotocol Dans voor de Nederlandse Danssector aangepast. We zijn nog in onderhandeling met de overheid om de regels voor onder andere partnerdans aan te passen. Voor nu geeft ons protocol de huidige stand van zaken correct weer, zowel voor de culturele vormen van dans als voor partnerdans en de danssport. Als er iets verandert dan wordt het protocol meteen weer aangepast.

Klik hier voor de laatste en correcte versie van het protocol.

We raden je aan om het protocol goed door te lezen en samen met de noodverordening van jouw veiligheidsregio uit te printen. Als je controle krijgt, dan heb je alle papieren bij de hand en kun je jezelf verantwoorden. Vragen over lesgeven binnen de regels kun je stellen in de Danspiratie Community of in de Facebookgroep Dansondernemers.

Donateurs van Stichting Dansondernemers Nederland ontvangen alle correspondentie in hun mailbox. Anderen kunnen via sociale media op de hoogte blijven. Zeker weten dat je snel de juiste informatie in je mailbox hebt? Schrijf je dan in als donateur.